Happy 2 year

Happy 2 year 750 590 Susan van Schooten Communicatie

De beste beslissing in mijn leven maakte ik 2 jaar geleden! Ik schreef mij in bij de KvK en dus trakteerde ik mijzelf dit weekend op een mooie bos bloemen! Was het een lang gekoesterde droom om mijn eigen onderneming te starten? Nee hoor! Ik was gewoon niet tevreden over hoe we ons gezinsleven inrichtten. Stress in de ochtend om op tijd te komen….. weer stress in de avond om iedereen te voorzien van een gezonde maaltijd en op tijd in bed te krijgen…. gemopper van de kinderen om na een drukke schooldag weer naar een BSO te moeten, gedoe met studiedagen en in de vakantie kwamen we niet toe aan het o zo nodige uitrusten, want ja… wie heeft er 12 weken aan vakantiedagen staan?

En daar zat ik dan bij de KvK….. Hallo energieboost! Hallo relaxte ochtenden! Hallo het welbekende kopje thee na school om even samen bij te praten! Lekker spelen met je vrienden iedere middag! Hallo sportclubjes en hallo studiedagen waar we iets leuks plannen! Hallo pyjamadagen in de vakantie en hallo rustig eten koken en natafelen! Is het dan alleen maar rozengeur? No way! Ik heb er een hoop zekerheid en salaris voor ingeleverd en ja… je gezinsleven en zakelijke leven lopen kriskras door elkaar, altijd en iedere dag. Ik kom chronisch tijd tekort. Maar hé ik kan m’n eigen opdrachten kiezen, m’n eigen tijd indelen en m’n jongens een relaxte jeugd bieden zoals ik die zelf ook heb gekend and thats all it counts toch??