Voor de Nederlandse ggz mocht ik als Razende Reporter op pad! Ik heb drie prachtige filmpjes gemaakt waarbij ik in beeld heb gebracht hoe zorgverleners uit de geestelijke gezondheidszorg omgaan met de pandemie. Een mooie uitdaging omdat je in beeld wilt brengen welke prachtige kansen deze crisis hen heeft gegeven, zonder dat je de verschrikkingen van deze crisis wilt bagatelliseren. De filmpjes zijn te vinden op mijn website.

Quadraam uit Arnhem heeft mij gevraagd om de Week van de Mobiliteit vast te leggen in beeld en tekst. Hoe leuk was dat!! Een week lang heb ik diverse mensen gefilmd en geïnterviewd wat resulteerde in een tekst voor de website, de interne nieuwsbrief, heel veel handige quotes en diverse leuke filmpjes die verspreid zijn via social media. Daarnaast mocht ik ook de bijeenkomsten van de Raad van Kinderen vastleggen met dank aan de kinderen die zo goed hebben geholpen.

Een van mijn eerste opdrachtgevers was Samen Sterk Zorg. Een verbindingsplatform voor zorgondernemers in de GGZ. Stuk voor stuk warme lieve en hartelijke mensen om mee samen te werken. Ik onderhield de website, alle social media accounts, regelde de blogs die de zorgondernemers schrijven, verzorgde de e-nieuwsbrieven, zo nu en dan een persbericht en deed de promotie van hun netwerkdagen. Eind 2020 heb ik de nieuwe prachtige website opgeleverd.

Een nieuw bedrijf introduceren. Daar word ik warm van! Samen Sterk Werk heeft een prachtige ambitie, namelijk het verbeteren van de mentale gezondheid van werknemers van grote organisaties. Vaak is er wel aandacht voor de fysieke gezondheid door allerlei sportprogramma’s, maar mentale vitaliteit wordt nog wel eens vergeten of onderschat. Voor Samen Sterk Werk verzorgde ik de promotie via social media (Instagram en LinkedIn), hiervoor heb ik eerst een uitgebreid social media plan opgesteld.

Huidige opdrachtgevers:

Na het volgen van mijn online cursus over Instagram heeft Kerremans Makelaardij mij gevraagd om hun social media accounts te beheren. De makelaars zijn veel buiten de deur op afspraak en dan schiet social media er vaak bij in. Ik zet alle huizen die te koop komen online (ook via Instagram reels!), schrijf blogs, creëer content, onderhoud de website, richt e-mailfunnels in en help bij het ontwikkelen van leuke filmpjes. Ook heb ik een e-book geschreven die te downloaden is op de website. Hierdoor is Kerremans Makelaardij veel zichtbaarder geworden in onze regio.

Hoewel Raymann Interierbouw al zo’n 30 jaar bestaat hebben ze nauwelijks iets aan marketing gedaan. Maar ze besloten om van doelgroep te verschuiven (van particulier naar zakelijk) en daarom was het de hoogste tijd voor professionele marketing. Ik heb voor hen nieuwe websiteteksten geregeld, gezorgd voor betere SEO, een professioneel filmpje en fotomateriaal geregeld en hun social media opgezet. Inmiddels heb ik mijn werkzaamheden overgedragen een een VA.

Ik ben natuurlijk 100% de doelgroep van Kidsproof Flevoland en daarom vind ik dit zo’n leuke organisatie om voor te werken. Dat heb ik maar liefst 4 jaar lang gedaan. Ik verzorgde de promotie van deze website in de regio Dronten en de Noordoostpolder, de mailingen naar alle Flevolandse scholen, de verspreiding van het promotiemateriaal en ik regelde nieuwe content in de vorm van blogs. Verder heb ik geholpen bij de sales voor de Kidsproof Plattegrond van Flevoland. Het allerleukste vond ik natuurlijk de vlogs die ik maakte bijvoorbeeld bij Vapiano, Het Grote Kabouterbos, Fun Forest of Hans en Grietje.

In 2018 heb ik voor Rik Bekking van OTCP een nieuwe website gerealiseerd samen met webbouwer Frank Spindelaar. Hij heeft de website gebouwd en ik heb de indeling gemaakt en alle teksten geschreven en de website als het ware gevuld met content. Ook zorgde ik ervoor dat Rik voldoende zichtbaarheid heeft op LinkedIn. Hiervoor heb ik een social media plan opgesteld met een uitgebreide contentplanning. Tijdens de C-crisis hebben we onze samenwerking helaas moeten stoppen.

Brandedby is een groothandel voor kaarsen en accessoires. Dit prachtige bedrijf uit Dalfsen levert haar kaarsen aan conceptstores, webwinkels, woonwinkels en tuincentra in heel Nederland én Duitsland. Ik ben gestart met het maken van een social media plan. En nu verzorg ik hun Instagram en Pinterest. Leuk om te zien dat het percentage bezoekers op hun website dat via social media op de site komt is gegroeid. Ook verzorg ik hun maandelijkse nieuwsbrief.

Marianne Bleumink helpt mensen meer inzicht te krijgen in de werking van hun eigen lichaam. Dat doet ze door middel van individuele begeleiding en door het geven van cursussen en webinars. Zij had mij in eerste instantie benaderd voor het schrijven van een social media plan. Toen dat was afgerond, wilden we eigenlijk geen afscheid nemen en sindsdien werken we structureel samen. Ik verzorg voor haar alle social media accounts, de promotie van haar cursussen en webinars via Facebook Advertisement, haar blogs en haar e-nieuwsbrieven.

Susan goes international! Eind 2018 kwam ik in contact met Camping La Magaudie. Een kleine camping in Zuid-Frankrijk met Nederlandse eigenaren. Een prachtige camping met genoeg leuke uitjes, dorpjes en marktjes in de regio. Een camping die wat hulp nodig had met de online promotie. Ik ben begonnen met het adverteren op Facebook bij zowel 55 plussers voor het voor- en naseizoen als bij gezinnen voor het hoofdseizoen. Dat liep als een trein en sindsdien zetten we de advertenties structureel in! In 2020 hebben we samen een nieuwe website gemaakt én het leuke promotiefilmpje gemaakt, die een groot succes is op social media.

Eerst jarenlang in loondienst, daarna twee jaar uit dienst geweest en toen weer een jaar lang (2018/19) teruggevraagd als interimmer. Inmiddels zit deze klus erop, ik heb het met zoveel plezier gedaan. Waarneembemiddeling.nl is een online platform waar huisartsen elkaar vinden voor het uitwisselen van werk en alles wat daarbij komt kijken. Samen met de developers heb ik gewerkt aan het doorontwikkelen van dit platform en alle communicatie-activiteiten daaromheen verzorgd. Leuk weetje… de grootste facebookpagina voor doktersassistenten ben ik ooit gestart 🙂