Social Media voor winkeliers

Trek meer klanten naar je winkel en vergroot je online zichtbaarheid

Social Media voor winkeliers

Trek meer klanten naar je winkel en vergroot je online zichtbaarheid

Hoe trek je met social media klanten naar je winkel?

De meeste cursussen over social media zijn gericht op dienstverlenende ondernemers, maar hoe zet je social media optimaal in als je producten verkoopt of een winkel hebt?

In deze training leer je hoe je klanten naar je winkel trekt, een sterk en herkenbaar merk bouwt, je klantenbestand uitbreidt en dit alles efficiënt aanpakt – met handige tools – zodat het niet al je tijd in beslag neemt.

Het is belangrijk om deze vaardigheden te leren omdat traditionele marketingmethoden zoals folders steeds minder effectief worden. In Dronten bijvoorbeeld heb je een Ja/Ja sticker nodig om folders te ontvangen.

Bijna heel Nederland, (ja ook de de 65-plussers!!!), is actief op social media, waardoor dit een essentieel kanaal is om te benutten.

Met de nieuwste trends en best practices in social media marketing blijf je je concurrenten altijd een stapje voor. Tijdens deze training ontvang persoonlijke ondersteuning en praktische, direct toepasbare tips en geef je winkel de boost die het verdient! Samen met mede-winkeliers!

Een boost voor jouw winkel:

  • Hoe trek je met social media klanten naar je winkel?
  • Hoe werkt het algoritme (van je tijdlijn en je stories) in jouw voordeel?
  • Hoe bouw je aan een sterk en herkenbaar merk dat op opvalt tussen alle andere winkels in onze regio?
  • Hoe breid je je klantenbestand uit? En hoe blijven je huidige klanten meer betrokken? 
  • Op welke content zitten jouw klanten nu écht te wachten?
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw volgers aanslaan op jouw posts?
  • Hoe maak je een social media plan en contentplanning?
  • Hoe zet tools als Facebook Business, What’s app, Canva en ChatGPT in?

Geef je op voor de training Social Media voor winkeliers

dinsdag 24 september

Kun je deze datum niet? Stuur me een mailtje want ik wil extra data plannen.

Wat de cursisten zeiden over eerdere social media cursussen van Susan van Schooten:

“De training Social Media voor ondernemers van Susan van Schooten is een aanrader en een heldere blik op hoe je online jezelf goed neerzet op social media! Susan is heel deskundig en weet precies de juiste tools te gebruiken en de do’s and don’ts te benoemen! Susan is met haar vrolijke lach en duidelijke uitleg een topper in haar vak! Tevens is het met alle ondernemers een leuke gezellige ochtend!”

“Deze training is heel leerzaam, alles wordt duidelijk uitgelegd, er is veel ruimte voor vragen. Een echte aanrader als je meer wilt weten over social media!”

“Super fijne training waar ik echt iets aan gehad heb.”

“Een verfrissende training waar je direct wat aan hebt en die concreet is zonder BlaBla.”

Praktische informatie

Locatie Dronten
Investering is € 325,- exclusief btw.

Een tweede persoon van dezelfde winkel: € 175,- exclusief btw
Prijs is inclusief soep met broodjes

Dinsdag 24 september 2024
16.00 - 20.30 uur

Met tussendoor een break met soep en broodjes

Bonus voor alle winkeliers

Ontvang ook mijn gratis cursus Instagram voor beginners (t.w.v. 29,95) (kijktijd 30 minuten)

Meld je je aan voor 22 juli?

Dan ontvang je ook een gratis een hand-out met handige ChatGPT-prompts voor het verbeteren van je social media strategie.

Wie ben ik?

Ik ben een social media freak! Al sinds het begin van social media (lange leve Hyves!) verzorg ik voor diverse organisaties hun social media accounts.

Wist je dat de grootste Facebookpagina voor doktersassistenten ooit door mij is gestart?

Ik zag al heel snel dat social media een geschikt middel is om écht met je doelgroep in contact te komen. Om op een laagdrempelige manier te communiceren met je klanten. En zij met jou! Dat lukt niet met de traditionele middelen zoals een advertentie in een tijdschrift, een radiospotje of een tv-commercial.

Social media is vooral succesvol als je informatie deelt waar jouw volgers écht op zitten te wachten. Wist je dat mensen vaak 7 á 12 contactmomenten met een bedrijf nodig hebben, voordat ze een aankoop doen? Weer is social media hier heel geschikt voor.

Ik heb altijd juf willen worden :-). Mensen iets willen leren. Met deze training kan ik eindelijk mijn kennis over social media in het algemeen – en Instagram en Facebook in het bijzonder – doorgeven aan ondernemers die willen groeien!

Doordat het hier om een live training gaat, is het mogelijk om direct je vragen te stellen. Lukt iets niet of snap je iets niet? Vraag het meteen! Bovendien maak ik de training heel persoonlijk door direct met concrete voorbeelden te komen voor jouw winkel. En weet wat ook zo leuk is? De interactie in de groep is steeds zo goed. Er wordt goed met elkaar meegedacht, er worden tips onderling uitgewisseld en soms ontstaat er zelfs een samenwerking nav mijn training.