Ilona Slomp
Mi-Ja

Al verschillende keren heb ik gebruik gemaakt van Susan haar kwaliteiten. Mijn website www.mi-ja.nl heeft ze helemaal op maat en naar wens herschreven en ingericht. Ze denkt met je mee en kijkt vanuit de gedachte van de klant hoe het makkelijk leesbaar, toegankelijk en aanspreekbaar is. Ik beveel Susan van harte aan en haar enthousiasme, creativiteit en kennis bieden samen kwaliteit!

Annelies Kuipers
Samen Sterk Zorg

Susan doet bij Samen Sterk Zorg alles wat te maken heeft met online marketing & online communicatie. De kracht van Susan is dat ze het bedrijf induikt en het echt leert kennen. Binnen no-time sprak ze onze “taal” en plaatste ze de mooiste berichten over ons bedrijf op Social Media. Susan onderneemt zelf veel, wat aanvullend is voor onze organisatie. Ze is ijverig en wil het graag goed doen, waardoor ze zich voor 200% inzet. Erg blij met haar!!!

Rik Bekking
OTCP

Het is plezierig samenwerken met Susan. Ze is professioneel, geeft gevraagd en ongevraagd advies, schrijft makkelijk en is stipt in het nakomen van haar afspraken. Ze heeft voor mij een heel nieuwe website “geregeld”, inclusief offertes aanvragen, contacten met de webbouwer en redigeren van de teksten. Bovendien is Susan ook een heel leuk persoon om mee samen te werken, een en al enthousiasme!

Marion Kootstra
Márion Reizen

Toen ik op zoek was naar een ervaren communicatie medewerker kwam ik uit bij Susan. Zij begreep precies waar onze behoefte lag en heeft zo geholpen ons bedrijf naar een hoger level te tillen. Niet alleen op het gebied van social media maar ook het ontwerpen van advertenties, vormgeving en het bijhouden van de website. Susan is creatief, flexibel, doortastend en verfrissend!

Diana Mos
Waarneembemiddeling.nl

Aan Susan heb je niet alleen een allround communicatieprofessional, maar ook nog eens een zeer toegewijde en erg fijne collega. Susan is sterk in het gericht communiceren met een doelgroep op een manier die echt bij hén past. Ze weet zowel mondeling als op schrift exact de juiste snaar te raken, is zeer zorgvuldig en bovenal geduldig. Ook haar creatieve conceptuele denken, is bij Waarneembemiddeling.nl van grote toegevoegde waarde geweest. Susan is positief kritisch ingesteld en iemand van de details. Nauwkeurig analyseert ze welke inzet van marketing- en communicatiemiddelen het meest effectief is. Als je een opdracht bij haar weglegt, kun je er niet alleen op vertrouwen dát het gebeurt, maar ook dat het goed gebeurt. Kortom, een fantastische dame om mee samen te werken!

Jeltje Visser
Waarneembemiddeling.nl

Susan is voor mij een collega waarbij ik mijzelf kan zijn. Zij is open-minded, authentiek, creatief, rustig en een goed mens, maar zij geeft altijd haar mening, zonder dat dit aanstoot kan geven bij andere mensen. Toen ik bij Waarneembemiddeling.nl kwam werken, heeft zij mij grondig ingewerkt. Susan haar kracht is dat zij de identiteit van het merk aanneemt. Zij was (is) Waarneembemiddeling.nl. Ze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, het bedrijf en weet de beste kruisbestuiving hiertussen te vinden. Als er een probleem was (of dreigde te komen) onderschepte Susan dit. Susan is sterk in het conceptueel bedenken van campagnes en het doordenken van ideeën. Zij was de collega die mij het meest vroeg ‘Waarom?’ of als ik met nieuwe informatie aankwam wilde zij precies weten hoe het zat. Een echte sparringspartner. Susan mis ik als collega, maar voor mijn gevoel ga ik je nog vaak zien in de (nabije) toekomst ;-).