Waarom een social media plan verstandig is

Waarom een social media plan verstandig is 150 150 Susan van Schooten Communicatie

In dit filmpje leg ik uit waarom het opstellen van een social media plan jou gaat helpen! Veel ondernemers doen maar wat….. Ze plaatsen af en toe een berichtje – als ze tijd hebben – en hebben willekeurig hun social media kanalen uitgekozen. Social media kost dus veel tijd en levert vaak niets op. Sterker nog, ze zijn ook nog eens het plezier kwijt geraakt. Ik adviseer daarom altjd om eerst – dus voordat je start – een social media plan op te stellen. Bekijk het filmpje voor meer informatie.

In het filmpje wordt verwezen naar de online cursus over Instagram, deze is helaas niet meer beschikbaar. Ik heb we iets anders leuks voor moeders met een business in Dronten!

Uitnodiging Moeders met een Business Dronten

Moeders uit Dronten met een eigen business opgelet! Ik organiseer iedere 1e vrijdag van de maand een koffieochtend en jij bent van harte welkom. Tijdens deze koffie-ochtenden maak je kennis met andere moeders uit Dronten die werken als zelfstandige ondernemer, deel je ervaringen met elkaar uit én geef ik een interessante presentatie. Een gezellige manier om te netwerken en elkaar te supporten. Lees meer >