Koffie ochtend vrouwelijke ondernemers

regio Dronten, Lelystad, Kampen, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Zwolle, Noordoostpolder, Zeewolde

Ondernemende vrouwen opgelet! Ik organiseer iedere maand een koffieochtend en jij bent van harte welkom. Tijdens deze koffie-ochtenden maak je kennis met andere vrouwelijke ondernemers uit de omgeving Dronten, Lelystad, Kampen, Elburg, Zwolle, Harderwijk, Zeewolde en Noordoostpolder, deel je ervaringen met elkaar én geef ik een interessante presentatie. Een gezellige manier om te netwerken en elkaar te supporten.

Wil jij…..

  • andere vrouwelijke ondernemers uit onze omgeving ontmoeten?
  • je kennis over marketing bijspijkeren?
  • je netwerk in onze regio vergroten?
  • af en toe even te sparren met collega-ondernemers?

Het programma voor de komende maanden:

Vrijdag 16 juni (Special Edition) (VOL)

Wegens succes nog een keertje! Tijdens deze speciale editie van de koffie ochtend geeft Marjon van der Meulen een introductie op jouw eigen Human Design! Aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats (die je van te voren aan ons doorgeeft) geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling. Human Design gaat er vanuit dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt. Nieuwsgierig geworden? Geef je op!
Let op; deze ochtend heeft een afwijkend tijdstip namelijk van 10.00 – 11.30 uur. Iedereen die interesse heeft in het onderwerp is welkom. Je hoeft geen ondernemer te zijn. Dus neem gerust een vriendin mee!

Vrijdag 14 juli (Zomerborrel)

Voordat de zomervakantie begint, komen we nog één keertje bij elkaar om het eerste half jaar feestelijk af te sluiten. En om iedereen een hele fijne zomer te wensen. De zomerborrel vindt plaats bij Ontmoetingspark Buiten in het centrum van Dronten, tussen 16.00 – 18.00 uur. Deze hele gezellige netwerkborrel kost € 27,50 ex btw en dat is inclusief lekkere hapjes en drankjes. Alle vrouwelijke ondernemers uit de regio Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Zeewolde, Kampen, Elburg, Nunspeet en alles wat daartussen ligt zijn welkom.

Woensdag 13 september

Zet de datum van woensdag 13 september alvast in je agenda. Alle vrouwelijke ondernemers uit de regio Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Zeewolde, Kampen, Elburg, Nunspeet en alles wat daartussen ligt zijn welkom.

Donderdag 5 oktober (Special Edition)

“Rock your female power in Sales and you can do anything!” Tijdens deze koffie ochtend leert Sabrina Nijs jou The Art of Sales. Voor alle vrouwen die sales gesprekken voeren om hun dienst of product te verkopen en de traditionele en pushy sales tactieken spuugzat zijn en geïnspireerd willen worden in “Hoe het ook anders kan”. Met meer dan 20 jaar commerciële ervaring is Sabrina een echte Sales Queen. Ze staat voor ‘Selling by Connecting’. Nieuwsgierig naar haar verhaal? Geef je op voor deze special editon koffie ochtend op donderdag 5 oktober. Alle ondernemende vrouwen uit de regio Dronten, Lelystad, Kampen, Zeewolde, NOP, Nunspeet en Elburg zijn welkom. Ben je in loondienst, maar vind je het het onderwerp interessant? Je bent van harte welkom.

Donderdag 2 november

Het is november en de hoogste tijd om te starten met jouw plan voor 2024! (als je nog niet begonnen was) Hoe zorg je ervoor dat 2024 een (nog) beter jaar wordt dan 2023? Hoe ga je volgend jaar (wel) je omzetdoelstellingen halen? Hoe voorkom je dat je ‘zomaar wat doet’? En juist gaat werken vanuit een gedegen strategie. Alles start met een goed plan. Ik weet dat veel ondernemers geen jaarplan maken. Zij gaan op 1 januari verder waar ze op 31 december zijn gebleven. Maar ik wil je uitdagen dat wel doen. Het voorkomt namelijk dat je ‘zomaar wat doet’, Het zorgt voor meer succes en het geeft je inzicht in de haalbaarheid van je ideeën. Tijdens deze koffie ochtend neem ik je mee in de stappen van het maken van een goed plan. Zo ga je goed voorbereid naar het nieuwe jaar.

Vrijdag 1 december (Special Edition)

We hebben het deze ochtend over een super sexy onderwerp. Nee hoor, grapje! Maar we hebben het wel over iets heel belangrijks! De overgang! Ja dames… we ontkomen er niet aan. Vanaf onze 40ste verjaardag verandert er van alles in ons lichaam. Op dit moment zijn ruim 1 miljoen vrouwen in de overgang. En 85% daarvan ervaart klachten. Van mild, tot ernstig tot zeer ernstig. En het gekke is… de meeste vrouwen herkennen deze klachten niet als overgangsklachten. Dat je last hebt van opvliegers, dat weten de meeste dames wel. Maar er zijn nog zoveel meer klachten en die worden vaak niet begrepen of zelfs weggewuifd! Biomedicus Marianne Bleumink – specialist op het gebied van de overgang – vertelt deze ochtend wat er met je lichaam gebeurt als je in de overgang komt en wat je kunt doen tegen overgangsklachten.
Let op: deze koffie ochtend is van 10-12 uur

Vrijdag 15 december Kerstborrel

Zet de kerstborrel op 15 december tussen 16.00 – 18.00 uur alvast in je agenda!

Ben jij…..

  • vrouw en ondernemer?
  • of in loondienst, maar behoort marketing / social media tot jouw takenpakket?
  • werkzaam of woonachtig in Dronten, Lelystad, Kampen, Elburg, Noordoostpolder, Zwolle, Zeewolde, Harderwijk, Nunspeet en alles wat daar tussen ligt?
  • starter of al een ervaren ondernemer?
  • het zat om altijd in je eentje op een eilandje te zitten?
  • een leek op het gebied van marketing?

En vind jij – net als ik – dat wij elkaar –  als ondernemer en als vrouw, moeten supporten?

Praktische informatie:

Voor alle vrouwelijke ondernemers of vrouwen in loondienst met marketingtaken
Eén keer per maand
Minimaal 6 en maximaal 16 vrouwen
€ 10,- exclusief btw en inclusief presentatie, koffie/thee en wat lekkers
Van 9.00 tot 11.00 uur
In Dronten-West

Kun je de genoemde data niet of zit het vol?

De marketing presentatie die ik geef wordt op een later tijdstip via Teams herhaald. Wil je deze presentatie horen en zien? Geef je op >. Let op; tijdens deze webinars wordt alleen de presentatie herhaald. Er is dus geen voorstelrondje of gelegenheid om elkaar vragen te stellen en te netwerken. Dat kan alleen op de fysieke koffie ochtend.

Wat vonden deze vrouwelijke ondernemers ervan?

Heel informatief en gezellig! De koffie ochtenden zijn laagdrempelig en vakkundig met leuke voorbeelden uit de praktijk. Mirjam Schenkers, Hairwish

Heel leuk en gezellig om andere vrouwelijke ondernemers te ontmoeten en zo mijn netwerk uit te breiden. Tamara Hammenga-Olde, Elan Office Support

Het was gezellig en leerzaam en ik ben weer met nieuwe inspiratie aan de slag gegaan. Noëlle Halfwerk van Noëlle Hair en Care

Tijdens de boeiende presentatie van Susan, hangt iedereen aan haar lippen. Met veel humor deelt ze haar enorme vakkennis! Na afloop ga je vol enthousiasme naar huis om alle informatie en leerzame tips in de praktijk toe te passen. Susan creëert een laagdrempelige bijeenkomst waarbij iedereen zich welkom voelt. Karin van Oers, vitaliteitscoach

Leuk en inspirerend! Het is leuk om andere ondernemers te ontmoeten. In Dronten worden mooie producten gemaakt en diensten geleverd. Daarnaast is de presentatie van Susan heel informatie en biedt het mogelijkheid om te groeien. Mirjam Koetse, Rebalancing

Heel erg leuk om kennis te maken met diverse ondernemers. Ongedwongen sfeer en informatief. Lisette van Kasteren, Uniek Kindercoaching

Koffie ochtend Dronten

Geef je nu op!

De koffie ochtenden zijn 10 euro ex btw per keer

Ik geef me op voor:

(16 juni zit vol)

Vrijdag 14 juli 2023 Zomerborrel * 16.00 - 18.00 uur bij Ontmoetingspark Buiten in het centrum van Dronten. (prijs is € 27,50 ex btw en inclusief hapjes en drankjes)
Woensdag 13 september 2023 * 9.00 - 11.00 uur (presentatie door Susan)
Donderdag 5 oktober 2023 * 9.00 - 11.00 uur (The art of Sales door Sabrina Nijs)
Donderdag 2 november 2023 * 9.00 - 11.00 uur (Met een goed plan naar 2024 door Susan)
Vrijdag 1 december 2023 * 10.00 - 12.00 uur (De overgang door Marianne Bleumink)
Vrijdag 15 december 2023 Kerstborrel * 16.00 - 18.00 uur (Locatie en prijs nog onbekend)