Met social media jouw bedrijf laten groeien?

Geef je op voor mijn cursus Social media voor ondernemers

Herken jij jezelf hierin?

 • Jij zet Social Media in voor jouw onderneming, maar je haalt er nog niet uit wat er inzit
 • Je plaatst geregeld een berichtje, maar je ziet nog geen resultaat
 • Je weet dat je #hashtags moet gebruiken, maar je bereik groeit nog niet
 • Je steekt behoorlijk veel tijd en energie in social media maar het heeft je nog geen klanten opgeleverd
 • Je hebt soms het idee dat mensen helemaal niet op je zitten te wachten
 • Je bent de lol een beetje kwijt geraakt en je staat op het punt om de handdoek in de ring te gooien

Als je jezelf hierin herkent, is het tijd om je op te geven voor mijn cursus Social media voor ondernemers

Wat leer je in de cursus Social media voor ondernemers?

Social media kanalen hebben algoritmen die proberen te begrijpen waar een account over gaat en wie geïnteresseerd zou kunnen zijn in de inhoud ervan.

Wanneer ze begrijpen wat jouw account behandelt en wie jouw posts interessant zouden vinden, zullen deze platforms jouw account meer zichtbaar maken voor deze specifieke doelgroep.

Met andere woorden, je berichten zullen vaker verschijnen in de feeds van mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat je deelt. En jou nog niet volgen. Wat een kansen liggen daar!

Dit is gunstig omdat het betekent dat jouw content meer exposure krijgt onder de mensen die potentiële klanten zijn. Het vergroot de kans dat mensen die interesse hebben in jouw producten of diensten jouw account ontdekken en mogelijk klanten worden.

Als je dit snapt – en ook nog weet hoe je dat moet doen – dan zal je bereik en exposure op bijvoorbeeld Instagram, Facebook en Linkedin enorm verhogen.

Dát leer je in de cursus!

Je leert ook hoe je een sterk en herkenbaar merk bouwt, je klantenbestand uitbreidt en dit alles efficiënt aanpakt – met handige tools – zodat het niet al je tijd in beslag neemt.

Met de nieuwste trends en best practices in social media marketing blijf je je concurrenten altijd een stapje voor. Tijdens deze training ontvang je persoonlijke ondersteuning en praktische, direct toepasbare tips en geef je je bedrijf de boost die het verdient!

Welke onderwerpen komen aan bod?

 • Hoe trek je met social media klanten aan?
 • Hoe werkt het algoritme? En hoe kun je hier op inspelen om je bereik te vergroten?
 • Hoe werkt het algoritme van de stories? En hoe optimaliseer je je stories?
 • Hoe optimaliseer je je profiel om meer volgers te krijgen die in je doelgroep vallen?
 • Hoe optimaliseer je de teksten bij je berichten?
 • Wat zijn slimme # om te gebruiken?
 • Hoe maak je een goed en gedegen social media plan?
 • Op welke content zitten jouw klanten nu écht te wachten?
 • Hoe zorg je ervoor dat jouw volgers aanslaan op jouw posts?
 • Hoe maak je een social media plan en contentplanning?
 • Hoe zet tools als Facebook Business, Canva en ChatGPT in?

Praktische Informatie over de cursus Social media voor ondernemers

 • Locatie is Dronten
 • Investering is € 325,- exclusief btw en inclusief soep met broodjes
 • Woensdag 2 oktober 2024
 • We werken van 9.00 – 13.00 uur met daarna een lunch
 • Ontvang óók mijn gratis cursus Instagram voor beginners (t.w.v. 29,95) (kijktijd 30 minuten)
 • Meld je je aan voor 9 september? Dan ontvang je ook een gratis een hand-out met handige ChatGPT-prompts voor het verbeteren van je social media strategie.

Wie is Susan van Schooten?

Ik ben een social media freak! Al sinds het begin van social media (lange leve Hyves!) verzorg ik voor diverse organisaties hun social media accounts.

Wist je dat de grootste Facebookpagina voor doktersassistenten ooit door mij is gestart?

Ik zag al heel snel dat social media een geschikt middel is om écht met je doelgroep in contact te komen. Om op een laagdrempelige manier te communiceren met je klanten. En zij met jou! Dat lukt niet met de traditionele middelen zoals een advertentie in een tijdschrift, een radiospotje of een tv-commercial.

Social media is vooral succesvol als je informatie deelt waar jouw volgers écht op zitten te wachten. Wist je dat mensen vaak 7 á 12 contactmomenten met een bedrijf nodig hebben, voordat ze een aankoop doen? Weer is social media hier heel geschikt voor.

Ik heb altijd juf willen worden :-). Mensen iets willen leren. Met deze training kan ik eindelijk mijn kennis over social media in het algemeen – en Instagram en Facebook in het bijzonder – doorgeven aan ondernemers die willen groeien!

Wat zeggen anderen over de cursus Social media voor ondernemers?

Susan van Berkum VA: “De training Social media van Susan van Schooten is een aanrader en een heldere blik op hoe je online jezelf goed neerzet op social media! Susan is heel deskundig en weet precies de juiste tools te gebruiken en de do’s and don’ts te benoemen! Susan is met haar vrolijke lach en duidelijke uitleg een topper in haar vak! Tevens is het met alle ondernemers een leuke gezellige ochtend!”

Tinie Honders, 10voorSupport: “Deze training is heel leerzaam, alles wordt duidelijk uitgelegd, er is veel ruimte voor vragen. Een echte aanrader als je meer wilt weten over social media!”

Bianca van Rheenen, Haarsucces: “Social media is in het begin spannend maar ook leuk. Veel proberen, er handig in worden en gewoon doen! Maar na een tijdje wilde ik mijn social media professionaliseren. De training van Susan is super leuk! Samen met andere ondernemers de diepte in om nog meer uit Social Media te halen. Susan weet heel veel en neemt je op een goede manier mee in de wereld van sociale media. Tips, weetjes… en nog veel meer. Wil je meer verdieping? Doe dan deze training.”Bianca van Rheenen

En verder ook nog:

 • Doordat het hier om een live training gaat, is het mogelijk om direct je vragen te stellen. Lukt iets niet of snap je iets niet? Vraag het meteen! Bovendien maak ik mijn verhaal heel persoonlijk door direct met concrete voorbeelden te komen voor jouw bedrijf. En weet wat ook zo leuk is? De interactie in de groep is steeds zo goed. Er wordt goed met elkaar meegedacht, er worden tips onderling uitgewisseld en soms ontstaat er zelfs een samenwerking nav mijn training.

Wacht niet langer en geef je op voor de cursus Social media voor ondernemers