Nummer 1 positie in Google scoren?

In deze cursus leer je hoe je zoekmachinevriendelijke content maakt – met ChatGPT – waardoor je beter gevonden wordt in Google.

Nummer 1 positie in Google scoren?

In deze cursus leer je hoe je zoekmachinevriendelijke content maakt – met ChatGPT – waardoor je beter gevonden wordt in Google.

Wil je een nummer 1 positie in Google?

Wil je bovenaan staan in Google? De plek waar de meeste mensen hun zoektocht naar een product of dienst starten?  Maak dan content met relevante zoekwoorden! Hoe meer content je maakt met deze zoekwoorden, hoe hoger jouw website zal scoren in Google. En eenmaal op die felbegeerde toppositie, dan blijf je daar vaak een lange tijd staan.

Heb jij geen schrijftalent? Of geen tijd om al die content te schrijven? Geen probleem want hiervoor gebruik je ChatGPT. ChatGPT maakt razendsnel hoogwaardige landingspagina’s en blogs, gevuld met de relevante zoektermen. En dit alles binnen een paar seconden!

Je moet alleen nog wel even weten hoe je de juiste zoektermen uitkiest en hoe je ChatGPT de juiste commando’s geeft.

En dat leer ik je in deze cursus!

Met de juiste zoekwoorden én ChatGPT naar de nummer 1 positie in Google

 • In deze training schrijven we samen met ChatGPT een landingspagina of blog voor jouw website.
 • In deze training zoeken we relevante zoekwoorden waarop jij gevonden wil worden
 • In deze training leer ik je om ChatGPT de juiste commando’s te geven om teksten te schrijven
 • En als je eenmaal weet hoe je relevante zoekwoorden kiest en hoe ChatGPT exact werkt, kun je daarna zelf een tweede, derde, vierde, (en ga zo maar door) landingspagina of blog schrijven.
 • Met een klein groepje ondernemers gaan we samen aan de slag. Ieder voor zich en toch samen!
 • Deze dag bestaat uit een klein beetje theorie, maar je gaat vooral praktisch aan het werk.
 • Aan het einde van de ochtend is jouw eerste blog of landingspagina klaar! (neem je laptop dus mee!)

Geef je op voor mijn training en schrijf samen met ChatGPT een blog of landingspagina om te scoren in Google

woensdag 22 mei 2024

Kun je deze datum niet? Stuur me een mailtje want ik wil extra data plannen.

Een leerzame training waar Susan je op een laagdrempelige manier wegwijs maakt met Chat GPT en meer, waardoor je er direct mee aan de slag gaat. Patricia Beekman van Inspiratie vindt mens

Een verfrissende training waar je direct wat aan hebt en die concreet is zonder BlaBla. Jules de Mulder van Liaison-MITP

Super fijne training waar ik echt iets aan gehad heb. Ben Eekhof Fotografie

Wat doen we op deze ochtend?

 • We beginnen met een stukje theorie over de basisprincipes van Search Engine Optimization (SEO) en hoe zoekmachines websites rangschikken.
 • Daarna kijken we samen naar relevante zoekwoorden voor jouw onderneming.
 • Vervolgens een stukje theorie over ChatGPT. Hoe zorg je er nu voor dat er kwalitatief goede teksten uit komen? Wat zijn handige commando’s (prompts) die de kwaliteit van de teksten extreem verhoogd? (want geloof me; ChatGPT kan hele goede teksten schrijven, maar dan moet het wel de juiste commando’s krijgen)
 • Daarna schrijven we samen met ChatGPT een landingspagina of blog met als doel om beter gevonden te worden in Google.
 • Als je eenmaal weet hoe het trucje werkt, kun je thuis zelf aan de slag met nog (veeeeeeeel) meer landingspagina’s en/of blogs om die #1 positie in Google te halen.

Praktische informatie

Locatie is mijn kantoor in Dronten
Investering is € 125,- exclusief btw
Woensdag 22 mei 2024
Geschikt voor ondernemers of mensen in loondienst die willen dat hun website beter gevonden wordt in Google
We starten om 9.00 uur en eindigen rond 12.00 uur.
Maximaal6 deelnemers zodat ik voldoende aandacht heb om iedereen te helpen

Wie ben ik?

Ik heb al meer dan 20 jaar werkervaring in marketing en communicatie! Denk aan e-mailmarketing, social media, websites, online adverteren, influence-marketing, bloggen, vloggen, beurzen, congressen en ga zo nog maar even door.

Ik schrijf al jarenlang blogs of landingspagina’s voor mijn klanten en voor mijn eigen website. Deze pagina’s worden goed gelezen en zorgen voor meer traffic naar de website en extra content voor social media.

Ik was direct dolblij met de komst van ChatGPT! Hiermee bespaar ik enorm veel tijd en als je kwalitatief goed input geeft, is de output ook fantastisch! Met ChatGPT groeit je online aanwezigheid sneller dan ooit tevoren. Deze kennis geef ik graag aan je door!

Doordat het hier om een live training gaat, is het mogelijk om direct je vragen te stellen. Lukt iets niet of snap je iets niet? Vraag het meteen! Bovendien maak ik de training heel persoonlijk door direct met concrete voorbeelden te komen voor jouw bedrijf. En weet wat ook zo leuk is? De interactie in de groep is steeds zo goed. Er wordt goed met elkaar meegedacht, er worden tips onderling uitgewisseld en soms ontstaat er zelfs een samenwerking nav mijn training.

Normaal € 574,-

Combi deal € 514,-

 • Marketingplan 1 op 1
 • Trainingsdag E-mailmarketing met Mailchimp
 • Trainingsdagen Social media voor ondernemers
 • Dagje samen bloggen
 • Trainingsdag Hoe en waarom Online adverteren
Geef je op
Normaal € 328,-

Combi deal € 295,-

 • Marketingplan gezamenlijk
 • Trainingsdag E-mailmarketing met Mailchimp
 • Trainingsdagen Social media voor ondernemers
 • Dagje samen bloggen
 • Trainingsdag Hoe en waarom Online adverteren
Geef je op
Normaal € 229,-

Combi deal € 199,-

 • Trainingsdag E-mailmarketing met Mailchimp
 • Trainingsdagen Social media voor ondernemers
 • Dagje samen bloggen
 • Trainingsdag Hoe en waarom Online adverteren
Geef je op

Les 4
In de vierde les vertel ik je – via 14 tips – hoe je via Instagram een zo groot mogelijk bereik hebt. Ik leg daarbij de nadruk echt op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Het gaat er namelijk niet om of je duizenden volgers hebt. Liever 100 echte volgers die betalende klanten worden toch? Ook de #hashtags komen in deze les aan bod.
Duur 40 minuten

Les 5
De vijfde les vind ik zelf het allerleukst. Ik ben namelijk een enorme fan van de Instagram Stories. En ik ben niet de enige want tegenwoordig heb je via de stories een groter bereik dan via de berichten zelf. En je kunt zoveel leuke dingen doen met de stories….. Ik laat het allemaal zien en daarna ben je vast net zo’n grote fan als ik!
Duur 43 minuten

Bonusmateriaal
Toen ik klaar was met het opnemen van de cursus, was ik niet echt klaar! Ik kwam nog continu interessante dingen tegen op Instagram die ik graag met mijn cursisten wil delen. Inspirerende accounts om te volgen of nieuwe inzichten. Of ik kreeg vragen van de cursisten waarvan het antwoord waarschijnlijk interessant is voor alle cursisten. Dit heb ik steeds gedeeld in de ‘stories’ en vervolgens gebundeld in de ‘hoogtepunten’. Een hoop bonusmateriaal!

Les 1
De eerste les is een introductie op de wereld van Instagram. Wat is nu precies het verschil met Facebook? Welke accounts zijn populair en waarom? Hoeveel mensen gebruiken Instagram? Wat zijn flat-lays? Ook het algoritme van Instagram komt aan bod. Waarom zien niet al jouw volgers jouw berichten? En op basis waarvan worden jouw berichten getoond? Als je weet hoe het algoritme werkt, kun je er je voordeel mee doen.
Duur is 20 minuten

Les 2
In de tweede les gaan we daadwerkelijk aan de slag. We maken een eigen Instagram account aan en koppelen deze aan onze (zakelijke) Facebookpagina. Ook behandel ik diverse instellingen en leg ik je uit hoe je berichten en foto’s plaatst, hoe je reageert op berichten van anderen en hoe je berichten opslaat. Ook maak ik een uitstapje naar Pixabay en Canva; twee handige websites waarmee je de prachtigste foto’s voor Instagram creëert.
Duur is 25 minuten

Les 3
Naar mijn mening is de derde les de belangrijkste les in deze reeks. Ik vind namelijk dat je niet zomaar berichten moet plaatsen, maar dat je eerst een social media plan moet opstellen. Dat hoeft geen boekwerk te zijn, maar het is wel belangrijk dat je voor jezelf bepaalt – en keuzes maakt – wat je met social media wilt bereiken, wie jouw betalende klanten zijn en hoe je hen gaat bereiken via welke kanalen. Pas als je je strategie helder hebt, is je social media succesvol. Ook laat ik je zien hoe je een handige contentplanning maakt, wat jou veel tijd gaat besparen!
Duur 40 minuten

15 gratis tips om social media succesvol in te zetten

Download mijn gratis whitepaper “15 tips om succesvol te worden op social media”.

Downloaden

Waarom je nepvolgers op Instagram moet verwijderen

Lees mijn blog waarin ik uitleg dat nepvolgers ervoor zorgen dat je bereik op Instagram achteruit gaat!

Lezen

Luister de podcast over Eekhoornmarketing en social media

Social media is uitermate geschikt om eekhoornmarketing toe te passen! Weet jij niet wat eekhoornmarketing is??? Ga snel de podcast luisteren.

Luisteren