Regelmeisje on set

Regelmeisje on set 1024 588 Susan van Schooten Communicatie

Als regelmeisje werk ik altijd vanuit huis. Maar zo nu en dan ben ik op locatie te vinden en dat vind ik natuurlijk super leuk. Mijn opdrachtgever Samen Sterk Zorg organiseert tweemaal per jaar een dag waarop alle nieuwe aangesloten zorgverleners op de foto en film mogen. En driemaal raden wie die dag organiseert?

Kiezen op gevoel

Bij Samen Sterk Zorg zijn al meer dan 60 zorgverleners aangesloten. Kindercoaches, therapeuten, voedingsdeskundigen, professional organizers, tekentherapeuten of coaches die gespecialiseerd zijn in echtscheidingen of kinderen met faalangst….  Zorgklanten mogen zelf hun zorgverlener uitzoeken. Dat klinkt heel logisch en tóch is het uniek. Maar hoe kies je nu een zorgverlener die bij je past? Op basis waarvan weet je of een zorgverlener jou (of jouw kind) kan helpen? Op basis van diploma’s? Op basis van werkervaring? Nee op basis van GEVOEL…. Verreweg de meeste zorgklanten kiezen op gevoel. Welke zorgverlener voelt goed? Bij wie voel jij een klik? En dus maken we van iedere zorgverlener een kort filmpje van maximaal 2 minuten. Zo kun je als zorgklant snel en makkelijk op gevoel kiezen. Bij bewegend beeld hoor en zie je de zorgverlener beter, je voelt hem of haar. Past deze zorgverlener wel of niet bij mij?

Op de film

Op de film gaan is spannend. Onze generatie doet dat niet dagelijks (mijn kinderen daarentegen vloggen iedere dag). Toch probeer ik iedereen gerust te stellen.  We plannen 20 minuten voor een filmpje van 2 minuten. Dat betekent dat we 18 minuten wegknippen. Je mag dus nadenken, je mag je verspreken, je mag een zin opnieuw doen, allemaal geen probleem. We stellen je op je gemak en helpen waar nodig.

Regelmeisje

Als regelmeisje regel ik de locatie, de fotografen, de videograaf en nodig ik alle nieuwe zorgverleners uit. Ik informeer hen over deze dag, hoe ze zich kunnen voorbereiden, geef kledingadvies en ben beschikbaar voor vragen. Op de dag zelf ben ik het manusje van alles. Ik sleep met tafels, help bij het instellen van het geluid, (Test 123), maak een hoekje gereed voor de visagist, loop rond met koffie en broodjes en probeer ik alle zenuwen bij iedereen in bedwang te houden. Wat ik zo bijzonder vind aan het werken met zorgverleners? Iedereen is even warm en hartelijk. Ook al kennen we elkaar nog niet, er heerst altijd een gezellige sfeer. En hoewel iedereen vooraf best zenuwachtig is, krijg ik achteraf te horen dat ‘het allemaal erg meeviel’. Dat is fijn toch! De filmpjes staan nog niet online, maar we zijn natuurlijk ontzettend benieuwd wat onze zorgklanten er van vinden.

Ook een regelmeisje nodig? Ik help jou graag!

Lees hier waarmee….